Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić za nove izbore

  Pozivajući se na članstvo Hrvatske u EU, a želeći, kako kaže, pridonijeti obogaćenju programa Đakovačkih vezova, predsjednik HNS-a Ivica Mandić na današnjoj konferenciji za novinare predložio je da se već od sljedećih Vezova počne s predstavljanjem pojedinih zemalja članica Europske unije.
  Prema Mandićevoj zamisli, svake godine predstavila bi se jedna članica EU koja bi bila gost Đakovačkih vezova, a ta zemlja bi se predstavila i kulturno, turistički, tradicijsko, ali i gospodarski.
  “Na taj način podijelili bismo kulturu, tradiciju i bogatstvo ovih krajeva s bogatstvom i kulturom drugih država što bi pridonijelo zbližavanju naroda unutar EU”, pojašnjava svoju inicijativu Mandić ističući da bi već sada trebalo odabrati zemlju koja bi se predstavila na sljedećim Vezovima.
  Mandić je prokomentirao i digitalizaciju đakovačkog kina za što je, kako kaže, zaslužan i HNS, a s tim u vezi predložio je da dosadašnja cijena kino ulaznica ostane na snazi do 1. siječnja sljedeće godine.
  Ocjenjujući političke odnose u Gradskom vijeću, ali i u pojedinim strankama, Mandić ih je nazvao lošim i neodrživim.
  “Moj osobni stav je da bi svakako u ovome trenutku Gradu Đakovu trebali novi izbori i to baš zbog ne funkcioniranja”, izjavio je Mandić. Pojašnjavajući stav u vezi sastava biračkih odbora na predstojećim izborima za vijeća mjesnih odbora Mandić je kazao da je glavni kriterij izglasavanje zadnjeg proračuna.
  “Svi oni koji su glasali za proračun su pozicija i oni bi trebali predložiti 50 posto sastava biračkih odbora, a opozicija preostalih 50 posto”, zaključio je Mandić istaknuvši da “HDZ ne može reći da nije pozicija, jer su HDZ-ove ruke donijele proračun”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog