Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prvi sat besplatnog parkiranja na tržnici

  “Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Univerzala jednoglasno je donesena odluka da se uvodi svakodnevni prvi sat besplatnog parkiranja oko gradske tržnice, koja obuhvaća lijevu i desnu stranu Splitske ulice, što je oko 150 parkirnih mjesta. Slijedeći sat parkinga naplaćuje se 2 kune, s tim da je vremensko ograničenje parkiranja maksimalno 2 sata, da bi se osigurala veća protočnost vozila i kupaca”, navodi se u priopćenju predsjednika Nadzornog odbora Gorana Solde.
  Cilj ove odluke je oživjeti gradsku tržnicu i vratiti građane starim navikama kupovine domaćih proizvoda, ističe se u priopćenju u kojem se navodi da su građani, upravo zbog naplate parkinga na tržnici, odlazili u trgovačke centre.
  “Povećanjem broja posjetitelja na tržnici proizvođači, obrtnici, seoska domaćinstva i obiteljska poljoprivredna gospodarstva imat će priliku prodati svoje proizvode dok će građani dobiti kvalitetniju domaću đakovačku ponudu proizvoda”, pojašnjava u svom priopćenju predsjednik Nadzornog odbora Univerzala Soldo.
  Nadzorni odbor je također, kako se navodi dalje u priopćenju, donio i odluku o smanjenju za čak 50 posto zakupa kioska na gradskoj tržnici, a razlog je činjenica da više od dvije trećine tih kioska nije u funkciji.
  “Na taj način otvorit će se mogućnost svim zainteresiranim za otvaranje voćarne, cvjećarne, krojačkih i usluga popravka cipela, izrade ključeva, frizerskog salona, prehrambeno-ugostiteljskih usluga, pekarnica i niza drugih djelatnosti po povoljnijim uvjetima, što bi omogućilo otvaranje novih radnih mjesta”, tvrdi Soldo uz konstataciju da će se smanjeni prihod od naplate parkiranja pokriti povećanjem prihoda koje će tvrtka ostvariti kroz veći prihod od najma sada praznih kioska.
  Najnovije odluke Nadzornog odbora Univerzala, kako najavljuje predsjednik Goran Soldo, stupit će na snagu već u studenome, čim se, kako stoji u priopćenju, stvore tehnički preduvjeti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog