Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Humanitarne akcije učenika Ekonomske škole

  Nizom aktivnosti u Ekonomskoj školi braća Radić danas se održavaju Dani kruha i dani zahvalnosti za plodove zemlje kao i humanitarna akcija PIRAMIDA, te akcija sakupljanja plastičnih čepova.
  Izložbu kruha, pekarskih proizvoda te plodova zemlje pripremili su učenici prvih razreda škole, a u školskoj knjižnici pripremljena je interaktivna radionica U traganju za izgubljenim vremenom: Đakovo – moj Combray. Učenici su izradili tematske straničnike (bookmarkere) na tu temu, a i na temu Dana kruha.
  Humanitarnu akciju PIRAMIDA organizirali su članovi Stručnoga vijeća stranih jezika, a akciji prikupljanja trajnih prehrambenih proizvoda koji će biti predani Udruzi sv. Vinka iz Đakova, odazvali su se brojni učenici i nastavnici.
  Humanitarna akcija prikupljanja plastičnih čepova, svih vrsta, također će se održati u okviru projektnog dana i rada Eko-škole, a čepovi će se donirati Društvu oboljelih od multiple skleroze.
  Prihod od plastičnih boca namijenjen je za Marijine obroke. Naime, prošle se školske godine Ekonomska škola, zajedno sa Strukovnom školom Antuna Horvata, priključila međunarodnom humanitarnom projektu “Marijini obroci”, projektu koji omogućuje jedan obrok dnevno najsiromašnijoj djeci diljem svijeta na mjestu njihova obrazovanja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog