Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Grad poslao 3.000 opomena i 400 ovrha

  Brojni građani ovih su dana dobili uplatnice s dugovanjem za komunalnu naknadu čiji ukupni dug se, kako doznajemo od gradonačelnika Zorana Vinkovića, popeo na 14 milijuna kuna.
  Dug pravnih osoba je 4,5, a fizičkih 9,5 milijuna kuna, pojašnjava gradonačelnik ističući kako su građani redovito dobivali i opomena za taj dug i morali su reagirati na njih.
  ” Od ukupno 9.000 obveznika plaćanja komunalne naknada, 8.000 je domaćinstava i oko tisuću pravnih osoba, a Grad je poslao 3.000 opomena i 400 ovrha”, ističe gradonačelnik Vinković koji poziva dužnike da reguliraju svoja dugovanja. Podsjeća da je relativna zastara 3, a apsolutna šest godina, te također navodi da građani svoj dug mogu platiti i obročno.
  I u osječkom Savjetovalištu za potrošače podsjećaju građane koji duguju za komunalnu naknadu da su dužni reagirati na te opomene, odnosno pozvati se na zastaru, ukoliko je nastupila.
  “U svakom slučaju dužnost je reagirati na iskazani dug”, pojašnjava pravna savjetnica Dunja Mak.
  Navodi također da su im se obraćali i brojni građani zbog ugovora koje im je poslao distributer plina. U Savjetovalištu, kako ističe, ne pronalaze ništa sporno u tom ugovoru.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog