Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačke rukometašice uvjerljivo nadigrale teškog rivala Pitomaču

  Izvor: Sportski info Grada Đakova
  Autor: Miro Šola
  DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER
  3. KOLO
  ĐAKOVO – PITOMAČA 30:22 (16:12)
  Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 100. Suci: Domagoj Jukić i Davor Milaković (Osijek).
  ĐAKOVO: Dunđerović, Goluža, Dubravac 2, Byrić 6, Privara, Klemen, Beljan, Zirn 6, Humbal 7, Tokić, Mihalina 1, Marija Matasović 7, Mlinarević 1. Trener: Đino Grgić.
  PITOMAČA: Rajnović, Lea Pavlović 2, Habijanić 2, Lea Kožarić 6, Štefanec 4, Brlas, Petković 4, Bedeković, Tea Kožarić, Aurer, Magić 2, Pecolaj 1, Janeš. Trener: Ivan Meter.

  I nekompletna ekipa Đakova bila je dovoljna za pobjedu protiv Pitomače. Doduše, u prvom poluvremenu domaće su se dosta mučile, u napadu su napravile dosta tehničkih pogrešaka, ali su stalno bile u vodstvu od dva do četiri gola. U tim trenucima odličnu partiju pružile su dvije krilne igračice: Marija Matasović s lijeve strane i Doris Humbal s desne strane. Njih su dvije postigle devet od ukupno 16 đakovačkih golova. Svoj doprinos sa po tri gola dale su i Ivana Zirn i Helena Barić. Lijepo je bilo vidjeti i Mariju Mlinarević koja je svojim iskustvom odlučila pomoći đakovačkoj mladosti. Na odmor su Đakovčanke otišle s prednošću od četiri gola (16:12).
  U nastavku susreta ništa se nije značajnije promijenilo. Trener Đino Grgić promijenio je način obrane, a ulogu “flastera” na najopasnijoj gostujućoj igračici Ines Kožarić odigrala je mlada Maja Mihalina. Osim toga, unijela je živost u organizaciji igre i zasigurno će u budućnosti biti nositeljica igre. I Vlatka Tokić skinula je nekoliko teških udaraca (obranila sedmerac i na taj način usmjerila svoju ekipu ka pobjedi. U posljednjih deset minuta utakmice Đakovčanke su u potpunosti slomile otpor borbenih gošći tako da su domaće na kraju došle do visoke pobjede.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog