Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Svjetleći reklamni pano u centru grada

  Nedavno je u centru grada, neposredno uz župnu crkvu Svih svetih, postavljen svjetleći reklamni pano koji, iako još nije u funkciji, privlači pozornost prolaznika.
  Sličan pano već je bio na obližnjoj Đami, ističe gradonačelnik Zoran Vinković.
  “Grad je na temelju zahtjeva Davora Valentina, vlasnika obrta za informatiku i trgovinu iz Đakova, Stjepana Radića 6, koji je podnio zahtjev 17. lipnja ove godine, donio odluku o izdavanju odobrenja za korištenje javne površine pod uvjetima koji su definirani ugovorom, a to je plaćanje 3.600 kuna godišnje za zaposjedanje javne površine, plaćanje električne energije i mogućnost Grada da objavljuje svoje sadržaje na toj svjetlećoj reklami”, pojašnjava gradonačelnik uz napomenu da ništa nije sporno, iako su, kako kaže i do njega došle priče da je riječ o firmi iz Zagreba.
  Postavljanje reklamnog panoa, tvrdi gradonačelnik, dokaz je interesa obrtnika i za tu djelatnost.
  “Već sada postoji interes i drugih zainteresiranih tvrtki i mislim da ćemo uskoro imati nekoliko takvih reklama, sve je definirano na zakonskom okviru, postoji ugovor koji sam ja potpisao, a definiran je čak i uvjet da sadržaj reklama mora biti primjeren mjestu na kojem se pano nalazi, odnosno blizini crkve “, navodi gradonačelnik konstatirajući da takvi reklamni panoi ne narušavaju izgled samog centra grada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog