Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Sigurno u školu s HAK-om”

  Društvo “Naša djeca” Đakovo u suradnji s Hrvatskim autoklubom (HAK) i prometnom policijom Policijske uprave osječko-baranjske po prvi puta organizira prometno-edukativni susret “Sigurno u školu s HAK-om”. Riječ je o nacionalnoj akciji koja se početkom svake školske godine provodi u svim većim hrvatskim gradovima, a zahvaljujući angažmanu Društva i Đakovo je u subotu, 20. rujna od 10 do 12 sati uključeno u projekt.
  HAK-ovi će stručnjaci i prometni policajci, uz pomoć aktivista Društva”Naša djeca” na parkiralištu iza Male crkve postavljanjem prometnog poligona i poligonskim vožnjama za prvašiće i djecu predškolskog uzrasta (na biciklima, romobilima i rolama) educirati mališane o njihovom sigurnom samostalnom sudjelovanju u prometu.
  Djeca na manifestaciju dolaze sa svojim malim prometalima i zaštitnim kacigama u pratnji roditelja, a svako će dijete dobiti na poklon prigodni set Hrvatskog autokluba.
  Osim poligona za sigurnu vožnju, na parkiralištu iza Male crkve naći će se HAK-ov info punkt, paviljon policije s profesionalnim uređajima koji se koriste u nadzoru prometa i “pijanim naočalama” te tematska likovna radionica Društva “Naša djeca”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog