Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osamostalila se škola u Satnici

  Početak ove školske godine u Satnici Đakovačkoj pamtit će po konačnom osamostaljenju tamošnje škole. Naime, od 1. rujna sa samostalnim djelovanjem počela je Osnovna škola Satnica Đakovačka čiji učenici su dosad pohađali đakovačku Osnovu školu Josipa Antuna Ćolnića.
  mario plavcic “To je velika stvar za Satnicu jer je to bila jedna od rijetkih općina koja u svom sastavu nije imala osnovnu školu, a to rješenje zadovoljava i učitelje i roditelje i cijelu lokalnu zajednicu”, pojašnjava privremeni ravnatelj Mario Plavčić.
  skola Satnica Postupak i procedura osamostaljenja, kako navodi , trajao je više godina, a Skupština Osječko-baranjske županije akt o osnivanju škole donijela je u srpnju prošle godine, dok je Ministarstvo obrazovanja konačnu suglasnost za osamostaljenje škole dalo nakon nadzora u lipnju ove godine, te je početkom srpnja škola upisana u registar Trgovačkog suda u Osijeku. “Time su svi kriteriji zadovoljeni i od 1. rujna ove godine sa samostalnim djelovanjem počela je Osnovna škola Satnica Đakovačka”, navodi privremeni ravnatelj.
  Osnovna škola Satnica Đakovačka ima ukupno 182 učenika u 11 razrednih odjela, a ove je godine u prvi razred upisano njih 27; 16 u matičnoj školi u Satnici i 11 u Gašincima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog