Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mjere za prometnu sigurnost prvašića

  Danas je održana sjednica Vijeća za prevenciju na kojoj je bilo riječi o pripremama za početak nove školske godine, a posebno o provedbi akcije “Zajedno u školu”.
  Cilj je sudionike u prometu upozoriti na prvašiće s kojima će biti održani posebni susreti u svim gradskim i prigradskim školama.
  To je cilj i tradicionalne akcije Ministarstva unutarnjih poslova koju provodi, kako ističe Vitomir Lučić, i đakovačka policijska postaja.
  U sklopu akcije djelatnici policijske postaje obišli su prometnice, te uočili nepravilnosti posebno u vezi horizontalne i vertikalne signalizacije koje bi trebale biti otklonjene do početka školske godine.
  Osim toga, predviđeni su i susreti s prvašićima i njihovim roditeljima, a sve u cilju povećanja sigurnosti u prometu, najavljuje pomoćnik zapovjednika đakovačke policije.
  Prvih dana nove školske godine prometni će policajci biti prisutniji na prometno neuralgičnim lokacijama, odnosno većim raskrižjima u blizini škola, a pojačano će nadzirati i brzinu kretanja vozila.
  Prema dosadašnjim pokazateljima, Đakovo je siguran grad, a tomu, kako zaključuje pomoćnik zapovjednika Policijske postaje Đakovo, pridonosi i opća prometna kultura đakovačkih vozača koja je na zavidnoj razini, kao i suradnja svih nadležnih službi u gradu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog