Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mirjana Adrić predsjednica ŽRK Đakovo

  Mirjana AdricPrvi put u povijesti Ženskog rukometnog kluba Đakovo za predsjednicu je izabrana žena, a to je Mirjana Adrić, direktorica Radio Đakova, doznajemo od tajnik Zlatka Tokića.
  “To je prvi put u povijesti kluba, koji je osnovan daleke 1954. godine, da je ženska osoba predsjednica, a to je bio odabir nas članova bivše uprave, obavili smo razgovor s gospođom Adrić i ona je prihvatila”, pojašnjava Tokić ističući da je zadaća predsjednice voditi računa o prosperitetu kluba i brine se o zakonitom postupanju.
  Sinoćnja skupština održana je po novom Zakonu o udrugama, prihvaćen je novi Statut, Poslovnik, a osim nove predsjednice, na skupštini Ženskog rukometnog kluba Đakovo za dopredsjednika je izabran Zvonko Matasović, tajnik je Zlatko Tokić, a izabrani su i članovi Upravnog odbora i drugih tijela kluba.
  Đakovačke rukometašice sutra počinju s prvenstvenim utakmicama, a prvi susret igraju u Gradskoj nastavno sportskoj dvorani gdje dočekuju Đurđevac. Utakmica počinje u 19 sati.
  “U svom dosadašnjem djelovanju nisam imala neke velike veze sa sportom. Iako pomalo iznenađena ponudom članova bivše uprave kluba, nisam je odbila, jer se inače ne bojim nepoznatoga, pa tako sam još 2000. godine prihvatila vođenje medijske kuće, a zna se da nisam niti novinar, niti radijski voditelj.
  Da bi bilo koja struka mogla kvalitetno raditi svoj posao neophodni su uvjeri za normalan rad, a tu su prije svega bitne financije. Smatram da je to moje područje i područje u kojem se pokušavam snalaziti, na što veliki utjecaj ima i opće stanje u privredi.
  Članovima skupštine Ženskog rukometnog kluba zahvaljujem na povjerenju, uz obećanje da ću iskoristiti sve što bude u mojoj mogućnosti za postizanje još boljih rezultata, a već ono što sam čula sinoć o sportskim rezultatima djevojaka, zaslužuje sve čestitke”, izjavila je nova predsjednica ŽRK Đakovo Mirjana Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog