Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Grad je talac nedefiniranih političkih odnosa”

  Nikola LelasOpća situacija u gradu je teška, a posljedica je nedefiniranih političkih odnosa, ocjenjuje Nikola Lelas, predsjednik đakovačkih laburista.
  “Grad je talac tih nedefiniranih odnosa između vodećih stranaka u Gradskom vijeću HDZ-a i HDSSB-a, u godinu i pol dana Grad nije donio niti jednu odluku u korist građana i to više ne može ići tako”, zaključuje Lelas.
  Sličnog je razmišljanja i Mato Rajič, predsjednik HSP-a dr. Ante Starčević.
  “Sve stoji, a očigledno je da se dvije stranke s najviše vijećnika u Vijeću ne mogu dogovoriti i to traje godinu i pol dana i dok se to ne riješi nikakve značajne odluke se ne mogu donijeti. Grad stoji i to je najgore moguće stanje u gradu, nedefinirana vlast, nedefinirani odnosi, prebacivanje odgovornosti, mislim da je to nešto najgore”, zaključuje Rajić odbacujući,međutim, mogućnost prijevremenih izbora. Za razliku od predsjednika HSP-a, čelnik laburista ne isključuje mogućnost prijevremenih izbora u gradu.HSP Djakovo
  “To i nije tako nemoguće, mada će svi oni pokušati zadržati vlast, međutim, postoji tu i nešto što se zove taština, ego, tako da je moguće da dođe čak i do toga,” predviđa Lelas zaključujući da bi to možda bilo i najpoželjnije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog