Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ćiko Šimić: “Moja otpremnina je 8.000 kuna”

  “Izjava o navodno velikoj otpremnini obična je dezinformacija i nije prvi put da se plasira u javnosti”, izjavio je za naš radio donedavni direktor Univerzala Ćiko Šimić.
  “Moja otpremnina je jednaka kao i svakog drugog radnika Univerzala koji odlazi u mirovinu i mislim da je negdje oko 8.000 kuna i ne znam otkud te dezinformacije koje su do mene došle još ranije”, priznaje nimalo iznenađen upitom Šimić.
  Odbacuje također i bilo kakvu povezanost njegova odlaska u mirovinu s korekcijom cijene odvoza otpada.
  “Ne može imati nikakve veze to dvoje jer sam otišao u mirovinu 28. srpnja, a dva mjeseca prije toga sam imao godišnjeg odmora”, pojašnjava Šimić.
  Univerzal je jedna od rijetkih firmi koja u svom kolektivnom ugovoru nije imala nikakve otpremnine, osim zakonom predviđenih, ponavlja Šimić navodeći da odlazi u redovnu mirovinu nakon 42 godine radnog staža, te dodaje kako nije iskoristio mogućnost da radi do kraja godine, što su mu neki i savjetovali.
  “Ovo su sve objedi koji su trebali biti provjereni unutar firme i ne znam zašto bi netko uopće iznosio, a čuo sam i od političkih stranaka takve izjave, i zašto je uopće plasirana jedna takva informacija koja nema niti osnova, niti temelja”, zaključuje Šimić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog