Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Punim kapacitetom u novu pedagošku godinu

  Iako je sezona godišnjih odmora na vrhuncu, ljeto, koje klimatološki baš i ne podsjeća na najtoplije godišnje doba, brzo će proći i slijedi povratak u školske, ali i vrtićke prostore. Dječji vrtić Đakovo, kako ističe ravnateljica Gordana Stjepanović, ove pedagoške godine, koja počinje 1. rujna, može se pohvaliti većim brojem polaznika. Naime, iz vrtića je u prvi razred otišlo 45 djece, a isto toliki broj se upisao za sljedeću pedagošku godinu.
  Za razliku od prošle godine, kada je bilo upisano samo 190 djece, gradski vrtić u novu sezonu ulazi punog kapaciteta, ne osjećajući posljedice nezaposlenosti roditelja i gospodarske krize.
  Najviše djece dolazi iz obitelji u kojoj je zaposlen jedan roditelj, pojašnjava ravnateljica, a dobrom upisu, smatra, pridonijela je veća otvorenost vrtića prema javnosti.Kako napominje, cijene boravka u vrtićima i ove godine ostaju neopromijenjene; 500 kuna za vrtić, 605 kuna za jaslice, 425 kuna za petosatni boravak, dok više djece iz jedne obitelji imaju popust. Dan otvorenih vrata vrtica

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog