Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Hrvatski ovčar” očekuje pomoć građana za odlazak u Brno

  Matični klub Hrvatski ovčar Đakovo tijekom kolovoza na gradskom korzu provodit će promotivnu akciju, kako bi prikupili sredstva za odlazak u Brno 23. listopada na Europsku izložbu pasa. Unatoč donacijama od grada, nemaju dovoljno sredstava, pa troškove puta nastoje osigurati i ovakvim aktivnostima, najavljuje Nikola Klemen. Svake srijede i subote na korzu će biti postavljen štand s promotivnim materijalima, gdje će svi koji žele dobiti i sve potrebne informacije o toj autohtonoj pasmini, očekujući dobrovoljne priloge. Kako klub, unatoč donacijama iz grada, nema dovoljno vlastitih sredstava, primorani su, kaže Klemen, i na ovaj način obratiti se građanima da pomognu i to samo u pokriću troškova puta koji iznose sedam tisuća kuna.
  Sudjelovanje na izložbi u Brnu, Đakovčani su izborili na predkvalifikacijama u Karlovcu. Matični klub Hrvatski ovčar Đakovo tamo će sa sedam pasa i vodiča predstavljati Hrvatsku.
  I sa toga natjecanja očekuju dobre rezultate i dodatnu promidžbu autohtone hrvatske pasmine pasa, za koje zanimanje pokazuju u cijelome svijetu, a probili su i “tržište” dalekog Japana, pohvalio se Klemen.
  ovcar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog