Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Šimić: Prvi priključci na kanalizaciju još ovoga tjedna

  Mještani Satnice Đakovačke uskoro će se moći priključiti na kanalizaciju čija izgradnja je u tijeku, doznajemo od načelnika općine Željka Šimića.
  “Kanalizacija je u potpunosti izgrađena u Ulici kralja Tomislava, lijeva strana Ulice Ante Starčevića, lijeva strana Ulice bana Jelačića, a u tijeku je izgradnja kanalizacije u Ulici braće Radića, a da bi se prvi korisnici mogli priključiti na kanalizacijsku mrežu treba još izgraditi tridesetak metara spoja sa đakovačkom kanalizacijom”, pojašnjava načelnik Šimić. Izgradnja tog spoja dvaju kanalizacijskih sustava trebala bi početi sutra i biti gotova ovoga tjedna, dodaje Šimić najavljujući odmah i prve priključke.
  Nakon izgradnje spoja sa đakovačkom kanalizacijom radovi u Satnici se nastavljaju dalje, dok je projekt izgradnje kanalizacije u Gašnicima spreman je za nominaciju za sredstva Hrvatskih voda ili Ministarstva regionalnog razvoja.
  Vrijednost izgradnje kanalizacije u Satnici je 15 milijuna kuna i taj dio bi trebao biti realiziran do kraja 2015. godine, a načelnik Šimić očekuje da bi na proljeće sljedeće godine trebali početi radovi u Gašincima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog