Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčani ljeti više čitaju

  Iako čitaju tijekom cijele godine, Đakovčani u ljetnim mjesecima provode još više vremena uz knjigu. Tada se naime, kako doznajemo u Gradskoj knjižnici i čitaonici, broj dnevno posuđenih knjiga zna i udvostručiti. U ljetnim mjesecima knjižnicu dnevno posjeti između 100 i 130 korisnika. Većinom se traži beletristika, posebno ljubavni i kriminalistički romani. Posebno raduje činjenica što knjižnicu i u ljetnim mjesecima sve više posjećuju djeca koja, bez obzira na završetak školske godine, i dalje nastavljaju čitati. Od dječjih knjiga najviše se posuđuju Sanja Pilić, Miro Gavran,Sanja Polak,ali i lektira za sljedeću školsku godinu. Najmlađi član ima samo 2 godine, a iznimno je popularna i igraonica koju su djelatnici Gradske knjižnice pripremili upravo za najmlađe članove. Uz knjige, djeca se mogu zabaviti i veselim i zabavnim društvenim igrama te didaktičkim igračkama.
  Osim posudbe knjiga, članovi u klimatiziranom prostoru koriste i usluge interneta i pisanja završnih radova te čitanja dnevnog, tjednog i mjesečnog tiska.
  Radno vrijeme i u ljetnim mjesecima ostaje isto , odnosno radnim danom od 8:00-19:00 sati, a subotom od 8:00 do 13:00, s tim da je godišnja članarina samo 20 kuna.
  Članovi Gradske knjižnice novitete mogu redovito pratiti na facebook stranici, a od ovog mjeseca i na web stranici knjižnice.
  Lista načitanijih naslova u zadnjih 30 dana:
  Mari,Lari: Bez ljubavi i mržnje
  Zusak, Markus: Kradljivica knjiga
  Toyne, Simon: Sanctus
  Munro, Alice: Služba, družba,prošnja,ljubav,brak
  Brown, Dan: Inferno
  Green, John: Greška u našim zvijezdama
  Livesey, Margot: Bijeg Gemme Hardy
  Ahern, Cecelia: Mjesto zvano Ovdje
  Tribuson, Goran: Susjed u nevolji
  Mercier, Pascal: Noćni vlak za Lisabon

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog