Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP: “Građani žrtve foteljaških neslaganja HDZ-a i HDSSB-a”

  Gradski odbor SDP u svom najnovijem priopćenju proziva gradonačelnika Zorana Vinkovića da ni mjesec dana nakon najave na sjednici Gradskog vijeća još uvijek nije objavio ime direktora Poduzetničkog centra. Tada je, kako podsjećaju iz SDP-a, pojasnio da su od 12 kandidata u užem izboru ostala tri imena.
  Za đakovački SDP to je još jedan dokaz da vođe gradske koalicije “ne znaju voditi ovaj Grad i da ih uistinu nije briga za lošu situaciju u Gradu”.
  “Zahvaljujući nesposobnosti HDZ-a i HDSSB-a da imenuju osobu koja će voditi Poduzetnički centar, Đakovo je propustilo veliki broj važnih natječaja u zadnjih godinu dana, a ne postoji niti jedan razvojni projekt koji može pokrenuti Grad i gospodarstvo”, navodi se u priopćenju uz konstataciju da građani nisu zaslužili biti žrtve “foteljaških neslaganja, odnosno borbe za fotelje, a zadnjih godinu dana su upravo to jer su borba za fotelje i obračuni unutar koalicije jedino što HDZ i HDSSB rade”.
  Iz SDP-a također upozoravaju da je u zadnjoj godini prošlo nekoliko natječaja za poduzetnike i obrtnike, kojih je u gradu Đakovu gotovo tisuću, a nemaju uopće pomoć i kvalitetnu podršku u
  vidu poduzetničkog razvojnog centra koji će ih uputiti u problematiku i pomoći im.
  Zbog svega toga SDP poziva gradsku koaliciju da odstupi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog