Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Posavskim Podgajcima stigla pomoć iz Đakova

  Kombijem đakovačkog DVD-a danas je proslijeđena pomoć poplavom ugroženim stanovnicima Posavskih Podgajaca. U tom je mjestu izvanredno stanje, a voda je već poplavila trećinu kuća na ulazu u selo iz pravca Bošnjaka.
  Osim mještana, u obranu od poplave uključeni su i pripadnici Hrvatske vojske koji su angažirani na punjenju vreća pijeska i postavljanju zečjih nasipa.
  Djakovo za Podgajce Dio mještana, čije su kuće već pod vodom, ogorčen je zbog, kako tvrde, zakašnjele reakcije odgovornih. Organizatori obrane od poplave navode da su na vrijeme upozoravali, no da ih se nije shvatilo ozbiljno. Ima, međutim, i razmišljanja da su Posavski Podgajci “žrtvovani” kako bi se spasila neka druga naselja. Mještani smatraju da se ono najgore moglo spriječiti jer su Posavski Podgajci posljednji počeli plaviti, nakon što je voda počela stagnirati u drugim mjestima.
  vojska pomaze Voda je počela nadirati jučer i tek tada su s viših razina uputili pomoć, tvrde mještani. Na terenu je i mehanizacija kojom se tek danas pokušava usmjeriti voda čija razina od jučer raste centimetar na sat.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog