Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Opasnost još nije prošla

  Situacija na poplavom pogođenim područjima polako se smiruje, vodostaj Save stagnira, no opasnost još nije prošla. Uvjerila se u to i naša ekipa koja je obišla to područje.
  Istodobno s praćanjem stanja na nasipima, briga o onima kojima je voda uništila domove ostaje primarni zadatak.
  Nekoliko stotina njih prvo utočište pronašli su u dvorani Osnovne škole u Crni koja je pretvorena u prihvatni centar, a među njima je četveročlana obitelj Ilije Ivanovića iz Đurića pokraj Gunje koja je izgubila sve.
  zene Cerna Svi oni koji su u prihvatnom centru u Cerni zadovoljni su prijemom, imaju sve što im je trenutno potrebno, no brine ih neizvjesnost.
  Cijela Cerna digla se na noge kako bi pomogla u prihvatu onih koji su morali napustiti svoj dom. Posebno se ističu mladi volonteri, žene, ali i svi drugi. Osim u dvorani, dio izbjeglih je smješteno i u obiteljskim kućama u Cerni.
  Babina Greda nasip Osigurana je i medicinska skrb, a o tome se brinu ekipe vojnog saniteta.
  nasic Samac U Babinoj Gredi i Šamcu situacija je pod kontrolom. Zečjim nasipima ojačana su kritična mjesta, a na obrani od poplava bili su angažirani svi sposobni muškarci. Pomoć je, kažu, stizala i iz okolnih mjesta, a domaćini ističu i pomoć iz Đakovštine.
  Trenutno se dežura po nasipima jer se strahuje od probijanja vode kroz raskvašenu zemlju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog