Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački izviđači obranili naslov

  Na jubilarnom 10. Zborovanju Saveza izviđača Hrvatske, koje je pod nazivom “Stoljetno izviđačko srce Koprivnice”, održano od 23. do 25. svibnja, a koje je okupilo oko 800 izviđača, Đakovčani su obranili titulu sveukupnog pobjednika.
  Đakovački izviđači uputili su se na Zborovanje s jednim jatom poletaraca, pet patrola izviđača te s jednom ekipom brđana. .
  Patrola Vepar osvojila je prvo mjesto u orijentacijskom krosu, prvo mjesto u vezivanju čvorova, drugo mjesto u paljenju vatre, te je tako suvereno obranila titulu sveukupnog pobjednika Male izviđačke olimpijade. Treba istaknuti i sudjelovanje patrola mlađih izviđača kojima je to bilo prvo iskustvo na državnom natjecanju.
  izvidjaci u Koprivnici Osim izviđačkih i sportskih disciplina, sudionici 10. Zborovanja SIH-a, imali su se priliku okušati se u penjanju na umjetnu stijenu, gađanju zrčanom puškom, lukom i strijelom te savladavanju raznih poligona.
  Posebno se ističu i najmlađi, poletarci i pčelice koji su svojom borbenošću i izvedbom izmamili pljesak sudionika .
  Ovim rezultatima izviđači su pokazali da se Đakovo može ponositi svojim izviđačkim odredom, koji sustavnim radom nastavlja nizati uspjehe na državnoj razini, te postavlja čvrsti temelj za budućnost.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog