Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Zlato” Đakovačkim vinima i Reneu Balogu

  U Đakovu su danas održani 6. Dani vina i turizma Osječko-baransjke županije. Đakovački dio manifestacije, koja se inače tijekom travnja i svibnja održava u različitim gradovima županije, otvorio je dožupan Željko Kraljičak, a govorio je i đakovački gradonačelnik Zoran Vinković. Tom prigodom vinarima s područja Đakovačkog vinogorja uručena su priznanja za kvalitetu vina na temelju provedenog ocjenjivanja posebnog povjerenstva. Proizvođačima su dodijeljena tri brončana priznanja, sedam srebrnih i dva zlatna. Najviše priznanja dobila su Đakovačka vina Mandićevac, a primio ih je enolog Milan Horvat.
  Nakon toga na korzu je održan i Uskršnji gastro fest čiji su organizatori Turistička zajednica i Udruga kulinara “Đakovački kulin”. Proizvođačima kulinove seke uručeni su pehari i medalje za kvalitetu. Ocijenjena su ukupno 32 uzorka, a šampionski pehar osvojio je Reneo Balog iz Đakova.
  Titulu i pehar vicešampiona osovjio je Vladimir Ćorić iz Đakova, koji je i predsjednik Udruge kulinara.
  CAM00417

  U glazbenom programu nastupilo je Kulturno-umjetničko društvo Slavonija iz Đurđanaca. U današnjoj manifestaciji na korzu na prigodnim štandovima predstavili su se brojni proizvođači, udruge, škole, vrtići i obrti iz Slavonije i Baranje.
  CAM00409

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog