Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Projicirane sve žrtve Domovinskog rata Đakovštine

  U organizaciji Grada Đakova, Udruge civilnih žrtava Domovinskog rata Đakovštine i ostalih braniteljskih i udruga proisteklih iz Domovinskog rata, sinoć je u Hrvatskom domu održan program sjećanja na Domovinski rat pod nazivom Da se nikad ne zaboravi. Tijekom programa na platnu su projicirane fotografije i pročitana imena svih žrtava Domovinskog rata Đakovštine, što je kod svih izazvalo posebne emocije i suze.
  unnamedCilj ove manifestacije koja se održava već deset godina je sačuvati od zaborava one koji su dali svoj život za domovinu, istaknula je u svome govoru predsjednica Udruge Marijana Adrić.
  ” Nakon deset godina, program “Da se nikad ne zaboravi” nastavlja jednim novim smjerom. Tako smo imali priliku prisjetiti se svih naših žrtava na jedan drugačiji način, spomenuli smo se svakog pojedinačno, ponovno smo ih gledali licem u lice i sa sjetom, ali i ponosom, oživjeli uspomene na njih, izjavila je Adrić.
  Prigodno su se obratili i gradonačelnik Zoran Vinković, dožupan Dragan Vulin i izaslanik predsjednika RH, Vlado Marić, ujedno i predsjednik Savjeta za branitelje predsjednika Republike.
  “Posebna mi je čast biti kao izaslanik predsjednika Republike na ovome događaju. Bilo je dirljivo i dojmljivo… Vjerujem da će biti i dogodine i da će se ova tradicija i dalje nastaviti, rekao je predsjednikov izaslanik. Prokomentirao je i sadašnji status branitelja.
  “Veliko je nezadovoljstvo i mislim da zakoni nisu na pravi način prilagođeni braniteljima. Na nama je samo da utječemo koliko možemo da se to promijeni, izjavio je Marić.
  U programu su nastupile Bećarine, Tamburaški sastavi Prijatelji i Zvona, kao i polaznici Glazbene radionice Arija.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog