Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ubrzati rješavanje zakupa poljoprivrednog zemljišta

  Gradonačelnik Zoran Vinković, uz supotpis predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde, Matije Brlošića, predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore i Josipa Tomičića, predsjednika Poljoprivredne komore Osječko-baranjske županije, u još jednom dopisu upućenom ravnateljici Agencije za poljoprivredno zemljište Blaženki Mičević traži ubrzano i konačno rješavanje zakupa poljoprivrednog zemljišta.
  Od Agencije se traži da izda suglasnost na čestice, odnosno tehnološke cjeline za koje nije uložen prigovor kao i za one za koje je prigovor neosnovan.
  Isto tako, od Agencije se traži da vrati na ponovno odlučivanje katastarske čestice, odnosno tehnološke cjeline na kojima su prigovori opravdani kako bi najprije stručno gradsko povjerenstvo, prošireno predstavnicima Agencije, obavilo svoj dio posla, a potom i Gradsko vijeće donijelo odluku, ali bez raspisivanja novog natječaja, odnosno javnvog poziva za zakup poljoprivrednog zemljišta.
  Predlaže se da novo povjerenstvo ima šest članova, odnosno tri predstavnika Grada i tri Agencije, a traži se i zajednički sastanak s predstavnicima Agencije za poljoprivredno zemljište kako bi se što uspješnije priveo kraju natječaj za zemlju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog