Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Petir: “Bit ću glas hrvatskog seljaka u EU parlamentu”

  “Hrvatski seljak je danas na koljenima, nikada mu nije bilo teže, prema njemu se ova vlada odnosi bez imalo poštovanja, dere mu kožu”, ogorčeno je izjavila Marijana Petir, HSS-ova kandidatkinja na koalicijskoj listi HDZ-a, koja je u sklopu kampanje za EU izbore jučer posjetila Đakovo i održala susret s građanima.
  Sebe, kako kaže, vidi kao glas hrvatskog seljaka u EU parlamentu i ističe kako je poljoprivredna politika Europske Unije najdugovječnija i najskuplja politika i da se za taj segmet izdvaja 40 posto proračuna. Stoga kaže kako će se boriti da hrvatski seljaci budu jednakopravni sa seljacima u Europskoj uniji.
  Također, izjavila je kako će biti glas svih onih koji žive na selu, a to je 40 posto stanovnika Republike Hrvatske, za koje smatra kako trebaju imati jednaku društvenu, socijalnu i komunalnu infrastrukturu, kao i ljudi koji žive u gradu.
  Kao najvažnije grane vidi poljoprivredu, turizam, obnovljive izvore energije, malo i srednje poduzetništvo koje naziva najzdravijim dijelovima hrvatskog društva.
  Izrazila je žaljenje što se u Hrvatskoj ne podupiru oni koji proizvode nego oni koji uvoze.
  “Ne podupiru se oni koji su vrijedni, nego oni koji se bave “žmuklerskim poslovima”, naglasila je Petir koja smatra da novac u poljoprivredi treba preusmjeriti na seljaka, na onog koji proizvodi hranu, a ne na one koji uvoze.
  Također je naglasila kako će se zalagati za opće ljudske vrijednosti, za potporu obitelji, za brak utemeljen između muškarca i žene, za zaštitu života od začeća do smrti.(RI)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog