Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ministar Zmajlović sa SDP-ovcima

  Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović posjetio je jučer članove Gradskog odbora SDP-a kojima je, kako se navodi u priopćenju, predstavio rad svog ministarstva, ali i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te podatke o prikupljanju i korištenju sredstava kojima raspolaže Fond za financiranje programa i projekata, te ostalih aktivnosti u području zaštite okoliša i energetske učinkovitosti.
  Ministar je predstavio i planove na području zaštite okoliša do 2020. godine, te s tim vezi istaknuo kako je sve ono što se danas radi ulaganje u bolju budućnost za sve.
  Ove godine, Fond će poticati projekte održive gradnje, energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, kao i projekte čistijeg transporta, a sredstva su, osim javnom sektoru, dostupna i kućanstvima, privatnom sektoru, te udrugama, navodi se u priopćenju uz konstataciju da je naglasak sastanka ipak bio na projektima za grad Đakovo i mogućnostima koje Đakovo ne koristi.
  Ministar Zmajlović dao je potporu svim projektima na kojima Gradski odbor SDP-a radi, kako onima čija je priprema pri kraju, tako i onima u začetku, zaključuje se na kraju priopćenja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog