Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Radionicama počeo Dioniz, a večeras i prve prezentacije

  Sinoćnjom predstavom Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca, te današnjim radionicama, koje se održavaju na nekoliko lokacija u gradu, počeo je radni dio programa ovogodišnjeg 7. Međunarodnog festivala kazališnih akademija Dioniz koji traje do četvrtka.
  Slogan ovogodišnjeg Dionizijeva festivala je “Igrom do sebe”, a što to u praksi znači pokazali su u radu s mladim glumcima voditelji jedne od brojnih radionica Damir Marinić, iz Centra za integralne studije Spajalica i psihologinja Ida Vodopija iz Osijeka.
  Radionice sa studentima se održavaju u Hrvatskom domu, prostorijama DVD-a i Sklada, a njihovi sudionici očekuju stjecanje novih iskustava, znanja, upoznavanje kolega, te, kako je rekao jedan od sudionika, realizaciju slogana ovogogodišnjeg Dioniza.
  Kao i ranijih godina, osim svakodnevnih radionica, Dionizijev festival donosi i zanimljiv večernji program u Hrvatskom domu gdje se svojim predstavama predstavljaju akademije.
  Večeras u 19,30 s predstavom “Pekel na zemli” predstavit će se osječka Akademija, u 20,30 predstavom pod nazivom “Ispit iz glume” predstavljaju se Splićani, u 21,30 na programu su Rumunji, a u 22,30 gosti iz Engleske.
  Ulaz na predstave je slobodan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog