Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Marijanu Korajcu uručeno najviše vatrogasno priznanje

  Marijanu Korajcu, dugogodišnjem članu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo danas je uručena Povelja i plaketa s likom Đure Deželića, najviše vatrogasno priznanje koji mu je dodijelila Hrvatska vatrogasna zajednica.
  “To priznanje je znak da cijene moj rad”, priznao je laureat koji je od 85 godina života punih 76 proveo u vatrogastvu, a postao je članom DVD-a Kortina u 9. godini. Tijekom svog dugog vatrogasnog staža obavljao je sve vatrogasne dužnosti osim predsjednika, priznao je zahvalivši se na priznanju.
  To visoko priznanje dodjeljuje se pojedincima za životno djelo, kao izraz zahvalnosti za doprinos razvoju vatrogastva, a u ime predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice uručio ga je izaslanik Nikica Mužević, predsjednik Županijske vatrogasne zajednice.
  “To je izuzetno rijetko priznanje koje se dodjeljue samo najzaslužnijima, a Marijan Korajac jedini ga je prošle godine dobio s područja istočne Hrvatske”, naglasio je Mužević.
  Čestitku laureatu uputio je i predsjednik đakovačkog DVD-a Ivica Mandić, a svečanosti su bili nazočni i drugi dužnosnici đakovačkog vatrogastva, Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije i Grada.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog