Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mladi Slavonci u EU parlamentu

  Mladi iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, među kojima su bili i Tea Januš iz Đakovačke Breznice i Doris Lulić iz Kuševca, sudjelovali su na međunarodnoj konferenciji u Strasbourgu, izvijestila je Agencija lokalne demokracije. Oni su naime, bili sudionici projekta koji potiče inovacije i kvalitetu kroz program Mladi na djelu koji se istodobno provodio i u Francuskoj, Bugarskoj, Estoniji, Italiji i Cipru.
  Uz brojne aktivnosti, poput predstavljanja slavonskih organskih proizvođača međunarodnim partnerima, radnih skupina u kojima se raspravljalo i o tome kako učiniti organsku proizvodnju konkurentnijom, sudionici su posjetili i Vijeće regije Alsce u kojemu se održavala međunarodna konferencija o mladima i lokalnom razvoju na primjeru organske proizvodnje. Posjetili su i Europski parlament, razgovarali sa članom Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj, a ugostila ih je i Biljana Borzna članica Odbora za zaštitu okoliša i zdravstvo.
  Sudionici su imali prigodu prisustvovati plenarnoj sjednici Europskog parlamenta te se pobliže upoznati s funkcioniranjem tog tijela.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog