Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Flambirane kruške donijele drugo mjesto

  Na ovogodišnjem učeničkom Kupu ugostitelja „Sv. Grgur”, u subotu su se u Požegi natjecali učenici osam strukovnih škola iz pet županija. Po prvi puta natjecanje je održano u Obrtničkoj školi, koja je uz Obrtničku komoru i Udruženje obrtnika bila i organizator natjecanja.
  Kuhari, konobari, hotelijersko-turistički tehničari kao i agroturistički tehničari, pokazali su svoje znanje i vještine u nekoliko ugostiteljskih disciplina. Učenici su se natjecali u sommelijerstvu, gotovljenju slanog i slatkog jela pred gostom, pravljenju frapea u turmixu, kao i u pripremanju barskih mješavina (koktela).
  Učenici Srednje strukovne škole Antun Horvat iz Đakova, Ramon Di Carlo i Katarina Šalić, kuhari iz 3K razreda sa svojom mentoricom Dubravkom Scharmitzer, osvojili su 2. mjesto u disciplini flambirane kruške „Magic Butterfly“.
  Na natjecanju su bili i učenici agroturistički tehničari iz 4Pt2 razreda, Marko Blažević i Marina Horvat s mentoricom Anom Vugrinović. Marko je pripremao koktel „Voćna Afrodita“, a Marina frape „Claudia“.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog