Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković odgovara SDP-u: “A, što ste vi učinili za grad?”

  Pozivom dojučerašnjim kolegama iz SDP-a da oni prezentiraju što su učinili za grad i za Hrvatsku, gradonačeklnik Zoran Vinković odgovorio je na njihove učestale prozivke proteklih dana. Uzvratio im je kako je od 2001. u infrastrukturu uloženo 170 milijuna kuna, da je grad pred realizacijom projekta prečistača vrijednog 35 milijuna eura, da se građani mogu uvjeriti po izgledu ulica, kružnih tokova, izgrađenih objekata što je to on dosad radio, te da su upravo pojedinci iz SDP-a dizali ruke za to.
  “Netko je drugi opsjednut, ali gradonačelnikom, jer ih nema tko više voditi kroz život”, uzvratio je SDP-u Vinković podsjetivši ih i na “izuzetno veliki uspjeh na lokalnim izborima” kada su jedva, kako kaže, prešli prag.
  Svoje donedavne stranačke kolege iz SDP-a Vinković podsjeća da o stanju u Hrvatskoj najbolje govori podatak o broju nezaposlenih, da je sve veći broj građana ispod egzistencijalnog minimuma, a da SDP-ova vlast nema ni znanja, ni programa, a niti moći za rješavanje “katastrofalnog stanja u Hrvatskoj”, pa onda lokalni SDP-ovci uvjeravaju građane da žive dobro.
  Prozvao je upravo SDP-ova zastupnika iz Đakova da nije smio dići ruku u Saboru za amandmane za Đakovo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog