Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDSSB: “Za prozivke treba imati legitimitet”

  “Sve učestalijim i bezočnijim napadima i prozivkama gradonačelnika i HDSSB-a od strane izbornih gubitnika, a po nalogu partijskih vođa, želi se manipuliranjem odvratiti pažnja građana od stvarnosti”, konstatirao je na konferenciji za novinare predsjednik đakovačkgo HDSSB-a Ivan Išasegi.
  “Ministar je obećao rodilište, premijer oživljavanje gospodarstva, a naši zastupnici rješavanje pitanja zemljišta. Nažalost, dvije godine su prošle, a umjesto dobrih vijesti stižu još gore nedaće. Zatvarate i selite državne urede, a pozivamo vas da građanima kažete koliko će plaćati kubik vode kada i to preselite”, odgovorio je Išasegi.
  Ivan Pološki podsjetio je čelnike lokalnog SDP-a da su nakon izbora pristali biti dio nove gradske vlasti, ali da su bez obrazloženja odustali od toga, što, kako kaže, dovoljno govori o njihovoj odgovornosti.
  “Nakon izbora novoga vodstva vidimo da se sve to naglo zaboravlja , odjednom se budi savjest u novom vodstvu SDP-a, pa se počinju brinuti i za grad i za građane”, konstatirao je Pološki.
  “Ovom konferencijom za medije nije cilj braniti Zorana Vinkovića”, kazao je Robert Smješka ističući kako za prozivke i optužbe treba imati i legitimitet i političku težinu, što čelnici đakovačkog SDP-a, kako tvrdi Smješka, nemaju. Obrazložio je to konstatacijom kako je za ulazak u Sabor, umjesto političke težine, dovoljno biti dobar sa tajnikom SDP-a ili Biljanom Borzan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog