Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U porastu broj kaznenih djela

  Na području Policijske uprave osječko-baranjske tijekom prošle godine zabilježeno je 4.480 kaznenih djela, što je za 8,4 posto više u odnosu na 2012. godinu, istaknuto je na konferenciji za novinare.
  Prema riječima glasnogovornika Darija Premeca, u padu je broj ubojstava kojih je prošle godine bilo 4, a godinu dana ranije 7, dok je zabilježeno i manje razbojništava, odnosno 57, teških krađa je također manje, kao i krađa automobila kojih je bilo 16.
  U porastu je broj kaznenih djela u kojima policija samoinicijativno otkriva počinitelje poput organiziranog kriminaliteta (132,7 posto), gospodarskog kriminaliteta (190,6 posto), te zlouporaba droga 71,2 posto.
  U prometu je prošle godine zabilježeno 1.946 prometnih nesreća, a 27 ih je sa smrtnim posljedicama u kojima je poginulo 30 osoba, a teže su ozlijeđene 152 osobe, upozorava Premec.
  Kada je riječ o Đakovštini, tijekom 2013. godine evidentirano 689 kaznenih djela, istaknuo je Premec, a govoreći o slučaju noćnog napada na žensku osobu tijekom Božića, kazao je da još uvijek nema osumnjičenih osoba.
  “Obavljeni su određeni obavijesni razgovori i bilo je pozvano nekoliko osoba , ali za sada nije razriješen u cijelosti taj događaj”, izjavio je glasnogovornik PU osječko-baranjske.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog