Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I Đakovčane iznenadili visoki računi za plin

  Visoki računi za plin koji su stigli za prosinac iznenadili su i brojne Đakovčane. Naime, s obzirom na neuobičajeno toplo vrijeme, mnogi su očekivali niže račune, pa su se čak posumnjali u kvalitetu, odnosno energetsku vrijednost plina.
  Tragom tih reakcija pojašnjenje smo potražili od direktora HEP Plina Nikole Liovića koji kaže da se n išta posebno, što se tiče potrošnje plina, nije dogodilo u odnosu na prosinac 2012. godine.
  “Usporedite račune iz prosinca 2012. i prosinca prošle godine i vidjet će te koliko se potrošilo. Nije u pitanju ništa drugo nego potrošnja. Temperatura je bila oko 0 ili malo ispod 0, bili su božićni i novogodišnji blagdani i to je to. Ništa se posebno nije dogodilo što se tiče HEP plina i računa. Ipak se trošilo….”, pojašnjava Liović.
  Na pitanje o kvaliteti, odnosno energetskoj vrijednosti plina, o čemu su se također pojavile sumnje, Liović kaže da HEP Plin kao distributer samo prenosi kalorijsku vrijednost koju ispostavlja njihov transporter. “HEP Plin je samo posrednik i mi smo prvi na udaru i potrošači nas opravdano pitaju, ali kvaliteta plina nije upitna”, tvrdi Liović.
  Bilo kakvu vezu s tim, prema riječima Dražena Kolembusa, odbijaju i u Plinacro-u.
  “Plinacro kao operater transportnog sustava nema ništa s tim”, kratko poručuju iz te tvrtke.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog