Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dan Općine Trnava

  Prigodnim programom Općina Trnava danas obilježava svoj dan. Već tradicionalno, dio programa je i blagoslov nadbiskupijskih vinograda, koje je, kao i mlado vino, blagoslovio nadbiskup Đuro Hranić.
  Sveti Vinko ujedno označava i početak nove vinogradarske godine koja je, kako je istaknuo velečasni Stjepan Karalić, u znaku neuobičajeno toplog vremena. No, kako je kazao, vinogradi u Trnavi još nisu krenuli.
  Program obilježavanja Dana općine nastavljen je svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj je načelnica Irena Mikić Brezina izvijestiti o dosadašnjim aktivnostima i najavila najznačajnije projekte.
  “Napravili smo projektnu dokumentaciju za vodovod Trnava-Hrkanovci, radi se na ishođenju građevinske dozvole, a radi se i na projektnoj dokumentaciji za sakralni objekt u Svetoblažju”, nabraja načelnica najavljujući i obnova Doma kulture u Trnavi, za što su sredstva stigla iz Fonda za zaštitu okoliša, te još nekoliko manjih projekata.
  “Trnava spada u red manjih općina, proračun za ovu godinu je oko 5 milijuna kuna s tim da su vlastita sredstva oko milijun kuna i bez pomoći županije i države ne može se računati na razvoj”, zaključuje načelnica.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog