Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić: “Na djelu je koalicija HDZ-a i HDSSB-a”

  “U Gradu Đakovu na djelu je koalicija HDZ-a i HDSSB-a, donedavnih ljutih političkih protivnika, a ne nikakva “tehnička podrška”, kako to prikazuju u HDZ-u”, rekao je na konferenciji za novinare predsjednik HNS-a Ivica Mandić komentirajući aktualno stanje u gradu nakon lokalnih izbora.
  “Nema nikakve potrebe skrivati se iza bilo kakvih paravana o tehničkoj izvršnoj vlasti, jer ovdje je stvarna izvršna vlast HDZ-a i HDSSB-a i na toj platformi te dvije političke opcije trebaju izaći pred građane i reći koje je to zajedništvo kojih ih veže”, pojasnio je Mandić.
  Teška financijska situacija u gradu i nedostatak kvalitetnih projekata karakteristike su postizbornog stanja u gradu koje je obilježeno i, kako je rekao, natjecanjem u “patetičnim i demagoškim priopćenjima predsjednika Gradskog vijeća i gradonačelnika” koji usklađivanje sa zakonskim propisima prikazuju kao zasluge gradske vlasti. S tim u vezi spomenuo je osnivanje Kulturnog vijeća i oslobađanje plaćanja naknade za priključak na komunalnu infrastrukturu.
  Mandić zamjera što ga gradska vlast nije iskoristila kao zastupnika za lobiranje za projekte, a gradonačelnika je prozvao i zbog nove odluke o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata koja je, kako je konstatirao, diskriminirajuća prema onim građanima koji su platili punu cijenu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog