Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Malonogometni susret humanih zvijezda i ekipe slijepih

  U ponedjeljak će se u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani održati humanitarna malonogometna utakmica između ekipe slijepih pojačane igračima iz Đakova i humanih zvijezda Hrvatske, a nakon toga i koncert Slavonija banda i Đakovčanki. Početak je u 19 sati, prihod je namijenjen Fondu za “Dječji osmjeh”. Inicijator koncerta je grupa građana, ističe Vedran Salamon, a cijena ulaznice je 20 kuna.
  To će biti 60. utakmica ekipe humanih zvijzeda koje redovito nastupaju za djecu, posebno onu s posebnim potrebama, ili bez roditelja, naglasio je Branko Tušek najavivši da će za zvijezde igrati Robert Špehar, Petar Krpan, Marko Babić, Čedo Maras, Dario Šimi, Branko Strugar, Krunoslav Jurčić, tomislav Rukavina, Goran Vaović, a stići će i predsjednik HOO Zlatko Mateša.
  Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Zorana Vinkovića, a organiziator je Lions klub Đakovo koji ove godine obilježava 20. obljetnicu djelovanja. Ekipa slijepih bit će pojačana bivšim đakovačkim nogometašima Begovićem, Vinkovićem, Gavranom, Tančikom, Labakom, a igrat će i Uzelac, nOvoselić, Čavala, Stipanović, Goluža i LUcijanić.
  Očekuje se velika posjeta, odnosno da će Đakovčani i ovoga puta pokazati, kako je rekao Rober Špehar, veliko srce.
  Ulaznice će se prodavati na korzu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog