Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I HDZ ZA

  “Brak i obitelj jamstvo su razvoja zdrave osobnosti djece i budućih mladih naraštaja. Jamstvo su razvoja zdravog društva uopće, a to su i vrednote koje daju smjer društvenom razvoju”, ističe se u priopćenju predsjednika đakovačkog HDZ-a Ante Raspudića.
  “Domovina je također jedna takva vrednota, jer nacija koja počne sumnjati u samo jednu od temeljnih vrednota na kojima počiva nacionalno biće, izgubit će identitet i nestat će s pozornice povijesti”, navodi se u priopćenju uz poziv Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice svim članovima i simpatizerima, ali i ljudima dobre volje, da izađu na referendum te na referendumsko pitanje o ustavnoj definiciji braka kao zajednice muškarca i žene odgovore ZA.
  “To je u skladu s općeljudskim i evanđeoskim vrijednostima te s tisućljetnom tradicijom i kulturom hrvatskoga naroda i većine drugih hrvatskih građana”, zaključuje Raspudić uz konstataciju da se potvrdnim odgovorom na referendumsko pitanje ne ugrožavaju drugačija osobna opredjeljenja.
  To je, navodi se u priopćenju predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Ante Raspudića, i glas ZA pravo svakog djeteta da ima pravo na oca i majku.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog