Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I HDSSB je za ustavnu zaštitu braka i obitelji

  “Brak muškarca i žene prirodno je stanje stvari i tu vrijednost treba zaštiti i Ustavom”, rekao je na HDSSB-ovoj konferenciji za novinare Ivan Pološki koji je pozvao građane da iziđu na nedjeljni referendum i glasaju ZA.
  Robert Smješka smatra da je u ovom slučaju LGBT zajednica iskorištena za “obračun sa zadnjim mogućim načinom zaštite naroda od elite, što će se u konačnici manifestirati izmjenama Zakona o referendumu”, a vladajućima HDSSB zamjera i pristrano ponašanje i protivljenje plebiscitarnom izražavanju naroda.
  “Kroz negativnu kampanju spominje se i količina novca koja će biti upotrijebljena za referendum, međutim mi mislimo da novac ne smije biti zapreka mišljenju naroda, a znakovit je i segment medijske pristranosti jer iole poznata osoba koja podržava inicijativu biva osramoćena, proglašena zaostalom, zatucanom, staromodnom kao da se govori o modi ili oblačenju, a ne o temeljnoj zajednici društva koja je obitelj”, pojasnio je Smješka.
  “Cilj te inicijative je zaštita obitelji, a posebno djece od emotivne represije”, ističu u HDSSB-u, a Tomislav Drmić najavio je da ta stranka podržava i referendum protiv ćirilice u Vukovaru.
  “Svježa su još sjećanja i HDSSB smatra da ćirilicu u Vukovaru treba prolongirati za neko drugo vrijeme, za budućnost koja će biti malo jasnija”, rekao je Drmić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog