Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Osigurano zemljište za dječje igralište u Dračicama

  Ured gradonačelnika Zorana Vinkoivća izvijestio je da je realizirana ideja otkupa privatnog zemljišta na kojemu će se izgraditi dječje i športsko igralište u Mjesnom odboru Sjever-Dračice.
  U priopćenju se navodi da je idejni projekt igrališta u Dračicama napravljen u lipnju ove godine, lokacijska dozvola izdana je 19. kolovoza, a parcelacija je obavljena 3. listopada i trenutno teče zakonski žalbeni rok, koji istječe 17. listopada.
  Po isteku žalbenog roka, u petak 18. listopada, parcelacijski elaborat bit će predan u gruntovnicu na provedbu, a nakon toga uslijedit će realizacija nagodbe s vlasnikom zemljišta Mihajlom Mitošem o prijenosu zemljišta u vlasništvo Grada Đakova uz dogovorenu naknadu.
  Odmah po okončanju pravnog dijela posla uslijedit će uređenje površine i postavljanje dječjeg igrališta nakon čega slijedi i izgradnja sportskih sadržaja, navodi se u priopćenju gradonačelnika Vinkovića uz konstataciju da se i u ovom slučaju pokazuje da se “u Đakovu svi zahvati provode sustavno i bez stihije, te u skladu s iskazanim potrebama mjesnih odbora, kako gradskih, tako i onih u prigradskim naseljima”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog