Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I Saša Hortig među finalistima Portanova Fashion Incubatora

  Odabrani su finalisti trianeste sezone prvog i najvećeg modnog natjecanja za mlade dizajnere – Portanova Fashion Incubatora. Jedini domaći modni događaj koji još neafirmiranim dizajnerima pruža vrhunske produkcijske uvjete uz potpuno besplatan nastup održat će se 9. studenoga pod službenim nazivom Portanova Fashion Incubator u osječkom trgovačkom centru Portanova.
  Stručni žiri koji čine modni dizajneri Lidija Pihler Yuniku i Teo Perić, te glavna urednica magazina GRAZIA Selma Terlević među više od 30 radova pristiglih na javni natječaj u drugom polufinalnom krugu je odabrao pet kolekcija čiji su autori kreativnošću i marljivim radom dobili priliku javno predstaviti svoje kolekcije na Portanova Fashion Incubatoru.
  Prema poslanim radovima žiri je kao najuspješnije odabrao Mariju Vijakčkića iz Zagreba, dizajnerski dvojac Petru Vuletić iz Splita i Sašu Hortiga iz Đakova, Valentinu Tolokononu iz Rijeke, Zagrebčanku Vedranu Mastelu i Zoricu Vlatković koja stiže iz Velike Gorice.
  Mladog đakovačkog dizajnera vijest o ulasku u finale Portanova Fashion Incubatora nije nešto posebno iznenadila, a zatekla ga je u Zagrebu gdje već petu godinu studira. Kao odličan student priznaje da je pomalo razočaran jer nitko u Đakovu nije pokazao zanimanje za ono čime se bavi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog