Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Iskoristiti EU fondove

  U subotu je u Osijeku u organizaciji Hrvatske demokratske zajednice održana tribina pod nazivom “Europska unija – potencijali i mogućnosti”. Na tribini su sudjelovali članovi Europskog parlamenta Dubravka Šuica, Andrej Plenković, Zdravka Bušić i Ivana Maletić.
  Posebno važnim ocijenjeno je donošenje europskog proračuna za razdoblje od 2014. do 2020. godine, ali i činjenica da povlačenje sredstava kasni jer hrvatska Vlada nažalost nije donijela potrebne strateške dokumente.
  Na tribini je sudjelovao i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo koji se osobito interesirao o potencijalima i mogućnostima sudjelovanja Grada Đakova na budućim prvim natječajima za Strukturne i Kohezijski fond Europske unije. – Jedan od prvih otvorenih natječaja bit će za potporu izgradnji poduzetničkih zona i poduzetničkih inkubatora. Osnutkom LAG-a Strossmayer napravljen je prvi korak, no grad dalje mora hitno pristupiti izradi projektne dokumentacije da se stigne prijaviti na prve natječaje. Ne smije se dogoditi da Grad Đakovo kao u dosadašnjem razdoblju ne uprihoduje ništa iz pretpristupnih fondova EU, istaknuo je Soldo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog