Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković o autobusima i prvih sto dana

  vinkovic o autobusima i prvih sto dana“U Đakovu nakon formiranja Gradskog vijeća još uvijek nije poznato tko je pozicija, a tko opozicija no najvažnije je da nema disonantnih tonova između izvršne i zakonodavne vlasti”, odgovara gradonačelnik Zoran Vinković na prozivke iz SDP-a, miroljubivo pozivajući sve stranke na zajedničko rješavanje problema.
  “Meni tih sto dana ne znači ništa, jer nastavljam s realizacijom projekata u skladu s financijskim mogućnostima”, odgovara gradonačelnik podsjećajući da SDP-ovi političari nisu htjeli doći na konstituirajuću sjednicu Vijeća.
  Gradonačelnik je pojasnio i zaustavljanje autobusa na velikom parkiralištu ističući da je to donijelo konkurenciju, veći broj linija između grada i prigradskih naselja, ali i brži dolazak učenika do škole, te znatno niže cijene prijevoza, što je i najvažnije, kako kaže.
  “Nema tamo parkiranih autobusa, nego su autobusi parkirani negdje dalje, oni se ovdje samo zaustavljaju i obavljaju ukrcaj i iskrcaj putnika”, tvrdi Vinković.
  Gradonačelnik također najavljuje da je počelo rješavanje imovinsko-pravnih odnosa oko zemljišta na autobusnom kolodvoru. “Imamo dokaze da je samo zgrada u vlasništvu Panturista, dok okoliš i okretište se i dalje vodi kao državno vlasništvo i smatramo da bi trebali pripasti Gradu Đakovu”, zaključuje.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog