Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Soldo: “Nema raskola – HDZ je najjača politička opcija u Đakovu”

  HDZ o raskolu U đakovačkom HDZ-u nema raskola, demonstrirali su na konferenciji za novinare, na kojoj nije bio predsjednik, dužnosnici Gradskog odbora i vijećnici te stranke.
  Politički tajnik Vlado Grizelj demantirao je  zahtjev za smjenu predsjednika i sazivanje izvanredne skupštine Gradskog odbora, a potpredsjednik Goran Soldo konstatirao je da je “HDZ njjača politička opcija u Đakovu”.
  “Jučer je Gradski odbor HDZ-a sazvao sjednicu te je na sjednici jednoglasno donesena odluka kojom je opovrgnut bilo kakav natpis o raskolu. Mi smo jedna velika obitelj, uvijek tu ima različitih mišljenja i upravo različitost, a cijeneći dijalog i duh demokracije, nam daje onu kvalitetu za daljnji rad”, kazao je potpredsjednik Soldo.
  “Politiku HDZ-a neće voditi ulica i priče “rekla-kazala”, konstatirao je Jasenko Ivanetić, član Gradskog odbora i gradski vijećnik ističući da politiku vode čelnici Gradskog odbora i članovi stranke.
  “Meni je žao što je možda nekakav natpis ili par rečenica krivo protumačen u medijima da je došlo do nekakvog raskola, što apsolutno nije točno”, zaključio je Ivanetić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog