Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Matković: “Čiste stranku od nepoćudnih članova”

  nezadovoljni clanovi SDP-aŠest suspendiranih i isključenih članova Gradskog odbora SDP-a održalo je konferenciju za novinare na kojoj su upozorili na nezadovoljstvo radom čelništva, a posebno predsjednika Josipa Matkova. Optužuju ga da se zapravo želi riješiti nepoćudnih članova na predstojećim unutarstranačkim izborima, te da time prebacuje odgovornost za neuspjeh na lokalnim izborima.
  “Pošto su se na taj način riješili jednog dijela kandidata, oni čiste prostor i dalje, pa drugim ljudima, dugogodišnjim članovima i članicama koji nisu plaćali članarinu, stižu ispisnice, a radi se o tome da se očiste i glasači na predstojećoj konvenciji”, konstatirao je Tomislav Matković.
  Nezadovoljni članovi ističu da se odluke na stranačkim tijelima donose bez kvoruma, da se vrši zastrašivanje nepodobnih, a sve radi osobnih interesa i prijateljstva, te da članstvo nema uvida u trošenje stranačkih sredstava i da dug samo za struju i vodu iznosi 46.000 kuna.
  Josip Barišić tvrdi da predsjednik ” provodi svoju politiku jer svi oni koji ne misle kao predsjednik, zaista u zadnje vrijeme smetaju”. Povezuje to s gubitkom lokalnih izbora i činjenicom da se predsjednik “vidio kao gradonačelnik”. No, ističe Barišić, ne treba preko članova prebijati te gubitke.
  Među nezadovoljnicima je i Dragana Matković, Marica Kovač, koja nije iskjljučena iz stranke, ali upozorava da se članstvo SDP-a osipa, te Anka Ćurić koja je pozvala predsjednika da svima omogući kandidiranje na konvenciji, a članstvo, odnosno koje koji će imati priliku glasati da glasaju tako da ponošte izibore za predsjednika jer, kako je naglasila, “po svemu sudeći jedini kandidat će biti Josip Matkov, a to nije demokracija”.
  Osim predsjednika Matkova, Vedran Salamon proziva i saborskog zastupnika SDP-a Damira Tomića.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog