Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vezovi pod kišobranima nisu omeli najatraktivniju priredbu – izabrani najljepši u narodnim nošnjama

  vezovi 1Sinoć kasno završeni su 47. Đakovački vezovi. Kraj višednevne manifestacije označila je priredba Slavonijo, zemljo plemenita u Strossmayerovom parku, s tradicionalnim izborom za najbolje nošeno narodno ruho, čiji se početak odvijao pod kišobranima, jer je kiša i sinoć zaprijetila i gotovo dovela u pitanje održavanje jedne od najatraktivnijih i najposjećenijih priredbi. vezovi 2Titulu najljepše snaše ponijela je Valentina Bukvić iz Cernika, druga je Elizabeta Kalić iz Mrzovića, a treća Darija Menđan iz Sota. Najljepša djevojka je Kristina Jakšić iz Gorjana, druga je Tajana Dorić iz Voćina, a treća Matea Brlošić iz Piškorevaca. Najljepši momak je Filip Kaurić iz Brodske Varoši, drugi je Ivo Marinović iz Đurđanaca, a treći Adam Bogdanović iz Gorjana. vezovi 3Za miss fotogeničnosti proglašena je Dolores Totić iz Đakova, dok je titulu najljepše djevojke Slavonije i Baranje po izboru gradonačelnika, ponijela Katarina Tomić iz Vrbanje.
  vezovi 4Vezove je zatvorio gradonačelnik Zoran Vinković, zahvalivši svima na sudjelovanju i doprinosu njihovu održavanju.
  vezovi 5Nakon sinoćnjeg nastupa u programu Slavonijo, zemljo plemenita, popularni pjevač Kićo Slabinac, nakon 40 godina sudjelovanja, oprostio se od nastupa na Đakovačkim vezovima.
  Završni koncert u vezovskom šatoru održao je Miroslav Škoro.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog