Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sve više branitelja ne može vraćati kredite

  KREDITI Sve je više hrvatskih branitelja koji imaju problema s otplatom kredita, upozoravaju iz Udruge dragovoljaca Đakovštine 1990.-1991. O tome su na konferenciji za novinare na vlastitom primjeru govorili Miro Raspudić, Božo Šimić i Marinko Trbara.
  Branitelji ne bježe od plaćanja onoga što su digli, ali se protive da plaćaju razliku koja im je udvostručila ili čak utrostručila iznos duga, odnosno kredita, tvrdi Raspudić.
  Branitelji zamjeraju Vladi da je stala na stranu bankarskog lobija i banaka koje su uvjetima kreditiranja dovele brojne građane u dužničko ropstvo. Bankama pak zamjeraju bešćutnost o kojoj je govorio i Boži Šimić ističući primjer Hypo banke koja, kako kaže, nema razumijevanje za reprogram njegovih kredita.
  I Marinko Trbara svjedoči o teškoj situaciji u kojoj se našao nakon što, kao sudužnik za prijateljev kredit otplaćuje 3.900 kuna, te 2.900 kuna vlastitog kredita, pa mu na kraju ostaje tek 700 kn za život.
  Čelnici Udruge dragovoljaca Đakovštine ističu da je bar petnaestak branitelja koji imaju slične probleme, no mnogi se boje i stide izići u javnost.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog