Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Stević pobjednik šahovskog festivala Đakovački vezovi 2013.

  Hrvoje StevicU nedjelju je završen šahovski festival Đakovački vezovi 2013. u sklopu kojega je održan memorijalni turnir i simultanka.
  Na memorijalnom turniru “Matija Drlić-Krešimir Pavić” nastupila su 44 igrača među kojima i četiri velemajstora i dva međunarodna majstora, a prvo mjesto osvojio je Hrvoje Stević, drugi je Zoran Jovanović, a treći Mišo Cebalo.
  Aktualni seniorski prvak Hrvatske đakovački velemajstor Hrvoje Stević odigrao je simultanku, odnosno partiju na 34 ploče na korzu. Uz nastupe gradonačelnika Zorana Vinkovića i dogradonačelika Mirka Ćurića, te drugih osoba iz javnog života, nastupili su i članovi triju đakovačkih šahovskih klubova. Partija je trajala 3 sata, a završila je rezultatom 28,5:5,5 u korist velemajstora.
  Vrijedi istaknuti igrača Ivicu Miletića, člana Šahovskog kluba Amater iz Strizivojne, koji je jedini ostvario pobjedu, dok su remizirati uspjeli Zoran Vinković, Mato Lukić, Josipa Aščić, Matej Niderle, Ivan Kolić, Neomi Grgić, Darko Kovač, Judita Aščić i Darko Vargić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog