Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Papin posjet povijesni je događaj za Đakovo

  koncert povodom obljetnice papina posjeta djakovu Na današnji dan prije deset godina papa Ivan Pavao II. posjetio je Đakovo. Tim povodom sinoć je u katedrali održan koncert Zbora Bogoslovnog sjemeništa na kojem su se posjetitelji pjesmom, ali i papinim porukama izrečenim na misnom slavlju u čepinskoj zračnoj luci prisjetili tog povijesnog događaja. Na repertorau su bili strani i domaći autori, a koncert je okončan zajedničkom izvedbom Zbora i posjetitelja pjesme “Krist na žalu”.
  Tog događaja prisjetio se i nadbiskup Marin Srakić ističući posebno oduševljenje velikim brojem vjernika koji su došli pozdraviti Svetog Oca ne samo na misi, nego i cijelim putem od Osijeka do Đakova i nazad.
  “Izvanredan događaja, doista je naša Biskupija pokazala da zna cijeniti osobu koja je okupila oko sebe cijeli svijet i one vrednote koje je on propovijedao, tražio.. Pozvao nas je da realiziramo Sinodu i mi nastojimo i realizirati je u različitim segmentima našeg života”, kazao je nadbiskup Srakić.
  Povodom desete obljetnice papina posjeta Đakovu večeras će u dvorani Florentini u 18,30 biti prikazan film “Sveti Otac Ivan Pavao II u Đakovu” Zlatka Mesića.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog