Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijava zbog zlouporabe položaja i utaje poreza

  policijAProvedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 66-godišnji Đakovčanin počinio kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti te utaja poreza ili carine, a 47-godišnjakinja s područja Drenja kaznena djela pronevjera te krivotvorenje službene ili poslovne isprave.

  Đakovčanin je od 2006. do 2008. godine nekoliko puta iz blagajne đakovačkog trgovačkog društva protupravno prisvojio nekoliko stotina tisuća kuna, dok je 47-godišnja blagajnica, radi prikrivanja prisvojenog novca, sačinila lažne blagajničke isplatnice. Također, od 2006. do 2008. godine, Đakovčanin je blagajnici nalagao da iz blagajne, uz krivotvorenje blagajničke dokumentacije, izvrši isplate plaća većem broju fizičkih osoba koje je angažirao da izvrše usluge za potrebe navedenog trgovačkog društva. Ne uplaćujući tako porez, doprinose i prirez na plaće, oštetio je državni proračun za više stotina tisuća kuna te proračun Grada Đakova za nekoliko stotina tisuća kuna.

  Isto tako, 47-godišnjakinja je u listopadu 2008. godine iz blagajne trgovačkog društva za sebe protupravno prisvojila više desetaka tisuća kuna, a radi prikrivanja prisvajanja novca sačinila je lažnu blagajničku isplatnicu. Policija podnosi odgovarajuća izvješća.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog