Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Najbolje proljetno izdanje Đakovo Craotije, Torpedo doživio strujni udar!

    TREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

    29. KOLO

    ĐAKOVO CROATIA – OTOK         6:1 (3:0)

    Đakovo – Stadion NK „Croatia“. Gledatelja: 100. Suci: Dobraš (Sl. Brod), Sokić (N. Gradiška), Lijić (Đurđenovac).

    ĐAKOVO CROATIA: Piplica, Babić (20. Kerovec), Križanović (69. Tomislav Lulić), Ivanušec, Grgačević (58. Jelić), Bošković, Nikolić Kovačić, Renato Lulić, Nikolić, Stipanović, Novoselić. Trener: Damir Lelas.

    OTOK: Gotovac, Divković, Đurković, Tucaković (59. Peranović),  Zrno, Mersić, Čavlović (59. Peranović), Tomašević, Prkić, Matanović, Cvitić. Trener: Božidar Babić).

    Đakovački nogometaši pitanje pobjednika protiv Otočana riješili su u prvom poluvremenu. Raspoloženi Tomas Grgačević vodeći pogodak postigao je u 17. da bi na 2:0 već u 23 minuti povisio Renato Lulić. Odličnu igru domaće momčadi u 37. minuti potvrdio je svojim drugim golom Grgačević tako da su igrači Damira Lelasa na odmor otišli zadovoljni, a napokon je i malobrojna publika „potpisala“ odličnu igru svoje momčadi, zasigurno najbolje izdanje ovoga proljeća. U nastavku susreta Đakovačni su nastavili agresivnom igrom i već u 49. minuti rezultat na semaforu se promijenio. Svojim trećim golom Grgačević je povećao vodstvo Đakovo Croatije. Do kraja susreta domaći su postigli još dva gola: u 63. strijelac je bio Nikolić Kovačić, a šesti gol zabio je u 78. minuti Tomislav Lulić. Gostima tek utjeha da su postigli počasni pogodak: u 79. minuti strijelac je bio Peranović.

    Najbolja igra ovoga proljeća – NK “Đakovo Croatia”

    Ovo jebilo najbolje izdanje đakovačkih nogometaša ovoga proljeća, a najvažnija činjenica je da je novi klub (godinau dana nakon ujedinjenja -Đakova i Croatije – Đakovo Croatia) premostio ovu prvu natjecateljsku sezonu u kojoj su se igrači uigravali i „tražili“. Vjerujemo da su sve slabosti iskazane u ovogodišnjem natjecanju, u naredom periodu, biti iza njih i da će đakovački nogomet dobiti stabilnoga trećeligaša. A možda dođe i vrijeme da se počne razmišljati o stvaranju uvjeta i za drugoligaški nogomet.

    * * * * * *

    MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK – VINKOVCI

    32. KOLO

    TORPEDO – ELEKTRA      0:4 (0:3)

    Nogometaši Torpeda dožiovjeli su strujni udar na domaćem terenu. Momčd Elektre održala im je pravu lekciju iz elemenata napdačke igre. Na otvaranju utakmice Kuševčani nisu iskoristili svoje prilike, a gosti su u prvom poluvremenu tri puta zaprijetli vrataru Vinkoviću i tri puta postigli golove. U 9. minuti Osječni su poveli golom Barišića, na 2:0 povisio je u 17. Meseljević, a treći gol za goste postigao je u 44. minuti Filipović.

    U nastavku susreta Elektra je u 59. minuti zaključila utakmicu četvrtim golom, a strijelac je bio Luka Babić.

    Ovim porazom Kuševčani su razočarali svoje navijače jer su izgubili od poslejdnje momčadi lige i tako umanjili šanse da se plasiraju među prve tri momčadi. S 56 bodova Torpedo ostaje na petom mjestu.

    Torpedo je nastupio u sastavu: Vinković, Čamber, Ivanda, Kretonić, Ognjenović (46. Mikulić), Gavran (68. Žeravica), Pitlović, Grgić, Kovačić,m Bešlić, Đelagić. Trener: Igor Tot.

    FEŠK (FERIČANCI) – ZRINSKI (JURJEVAC)                             2:2

    U fer i korektnoj utakmici koja se igrala za prestiž Jurjevčani su osvojili jedan bod koji ih i dalje ostavlja u borbi za drugo ili treće mjesto.

     

    Nogometaše Đakovo Croatije očekuje još utakmica posljednjega 30. kola, a slijedi im gostovanje kod Oriolika u Oriovcu.

     

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog